KURSEVI

Game Design

Tri subote ćemo da učimo o istoriji društvenih igara, naučićemo kako da ih analiziramo, promenimo i popravimo, a zatim kako da napravimo svoju. Još bolje od svega, naučićemo da postoje igre koje nisu na telefonu, računaru ili tabletu, razigraćemo maštu i razvićemo mentalne mišiće koji će nam pomoći da od sad pa ubuduće, ono što osmislimo pretvorimo u delo!

 

Robotika

Nastavićemo da pravimo igre, ali ovaj put sa robotima. Pravićemo lavirinte i prepreke, programirati robote da ih savladavaju. Naučićemo da svoje ideje oblikujemo prema datoj situaciji i obogatimo maštu spojem digitalnog i analognog.

 

Preduzetništvo

Igraćemo se jedne posebne igre koja nas, decu, stavlja u ulogu istraživača istorije. Bavićemo se otkrivanjem znanja. Umesto da nam neko govori šta su to tržište, cene, ponuda, potražnja, zalihe, proizvodnja i produktivnost, infrastruktura, porezi, proizvodi, usluge, istraživanje tržišta, sve ćemo to iskusiti kroz igru.

 

Studio za izradu igara

Spojićemo sve što smo do sada naučili u jedan veliki projekat. Napravićemo timove, podelićemo uloge, zavrnućemo rukave i bez ozbira na to da li smo uspeli ili ne, ponosno ćemo vam predstaviti naših ruku igru! Jer želimo da pokušamo i da pokušavamo i da nikad ne odustanemo da se izražavamo kroz sve dostupne veštine, vrline i alate.