❓ Da li te zanima kako da pokreneš sopstveni biznis? Da li ti je ikada palo na pamet šta bi moglo da bude to -društveno odgovorno preduzetništvo- ?

🙋🏽‍♀️ Pokreni DOBAR Biznis! predstavlja jednodnevni seminar sastavljen od 3 radionice na kom ćeš steći osnovno znanje o ovoj temi i saznati više o Social Impact Award konkursu na koji možeš da prijaviš svoju ideju i dobiješ šansu da je ostvariš!

💸 Troškovi seminara su pokriveni, učešće je slobodno i otvoreno za sve zainteresovane (od 15 do 30 godina).

Biće obuhvaćene sledeće oblasti:
💡 Fabrika ideja 
👩🏼‍💻 Biznis modeling
👨🏽‍💼 Biznis planiranje

💪🏼 Radićemo 6 sati sa pauzama za osveženje. Detaljna agenda seminara biće dostupna par dana pre samog događaja.

🎢 Zašto da se prijaviš?
Ono što je jedinstveno u iskustvu koji ovaj program nudi jeste prilika da radiš sa mentorima, iskusnim preduzetnicima koji su prošli kroz korake koji tebe očekuju, zatim ti daje šansu da dobiješ početna sredstava za svoju ideju, što je retkost u programima za pokretanje biznisa. Najbolja biznis ideja imaće priliku da se predstavi na Međunarodnom SIA samitu u novembru 2019. godine u Kijevu. 🚀

👭 Radionice će voditi:
– Deniz Hoti (social designer)
– Sanja Ristić (marketing mentorka)
– Nataša Lenđel (community inspiratorka)

🎇 Šta je SINHRO?
SINHRO je ideja koja je nastala iz dubokog razumevanja potencijala ljudi. Potencijala koji se ogleda u podsticanju inovacija kroz prizmu prostora koji pruža interaktivno i kolaborativno okruženje. Okruženje gde je međusektorska saradnja u oblasti kreativnih i tehnoloških industrija moguća sa ciljem da Pančevo izraste u uzbudljiv pametan grad. Grad koji živi 4.0 revoluciju i u kome će svi želeti da stvaraju i ostanu. SINHRO hub, kao platforma za razvoj generacija preduzimljivih ljudi, je mesto susreta izuzetnih pojedinaca, inovativnih startapova, talentovanih učenika, kreativnih studenata, iskusnih eksperata, aktivista i istraživača.

⤵️ Prijavite se za radionicu putem formulara:
https://tinyurl.com/prijavazasia

Leave a Reply